U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Leer je werk te verkopen (2-daagse)
woensdag 21 maart '18
tot en met
woensdag 28 maart '18

“Vakmanschap verkoopt zichzelf” is niet automatisch een basis voor commercieel succes. Daar komt meer bij kijken. Confronteer jezelf met de eigen ondernemingsdoelstellingen, confronteer jezelf met je sterke én zwakke kanten en leer op welke gebieden verdere persoonlijke ontwikkeling nodig is. Tijdens deze tweedaagse cursus wordt ingegaan op de eigen doelstellingen van de onderneming, het communicatieaspect van het verkoopproces met bijbehorende onderhandelingstechnieken, het overwinnen van weerstanden, het signaleren van kansen, de verschillende verkoopstijlen, het leggen van contacten en het geven en het winnen van vertrouwen. Aan de orde komen alle vormen en facetten van ‘verkoop’ zoals het verkoopgesprek, het belang van verbale- en non verbale communicatie (lichaamstaal), telefonische verkoop, het inventariseren van nieuwe mogelijkheden o.a. met behulp van  internet en het winnen van nieuwe klanten door middel van acquisitie.

Wat brengt de cursus
- Geeft kennis over de processen die zich afspelen binnen het verkoopproces, waarbij het verkoopproces in detail wordt onderverdeeld in 8 verschillende stappen;
- Geeft inzicht in de verschillende benaderingstechnieken van de klant/prospect;
- Reikt handvatten aan om op pragmatische wijze verdere stappen te zetten op het gebied van verkoop binnen de eigen onderneming.


Doelgroep

De doelgroep bestaat uit ondernemers en ieder ander die binnen de onderneming betrokken is bij het verkoopproces, zowel binnen als buiten de organisatie, zoals de accountmanager, binnen- en buitendienstverkoop- medewerkers, planners en de technisch specialisten.

Datum en locatie
De cursus vindt plaats op woensdag 21 maart en woensdag 28 maart a.s. van 9.30 uur tot 16.45 uur in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein. De docent is de heer G.J. Oosterveen van Intencoo B.V.

Deelnamekosten
Deelname kost € 750,- (excl. BTW) per deelnemer (2 dagen). Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Subsidie

Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.


Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw M.E. Dekker of mevrouw B.D.J. Berg van de Metaalunie Academie.
Telefoon: 030-605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Leer je werk te verkopen (2-daagse), wo 21 mrt '18
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven