U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg
dinsdag 10 juli '18
tot en met
dinsdag 10 juli '18

Veel cursisten van de cursus “Functioneringsgesprekken” wilden intensiever oefenen in het voeren van gesprekken. De Metaalunie Academie heeft deze uitdaging opgepakt en ontwikkelde een vervolgcursus. De deelnemers trainen we in het voeren van bijzondere en lastige functioneringsgesprekken, waarbij deelnemers zelf aangeven welke ‘moeite’ zij ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de omgang met ‘stille’ medewerkers of juist met veelpraters. Of, hoe geef ik nou precies feedback en hoe motiveer ik iemand?
Deze vervolgtraining voorziet in de vraag om uitgebreid ‘de praktijk’ te oefenen én u ontvangt, tussen de oefeningen door, handige tips.
Heeft u bij ons of elders de basiscursus gevolgd en wilt u het geleerde nog eens uitgebreid trainen dan nodigen wij u uit om u in te schrijven voor de cursus         

“Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg”

Doelgroep 
Leidinggevenden die een basiscursus “Functionerings-/beoordelingsgesprekken” hebben  gevolgd en intensiever willen oefenen in het voeren van gesprekken.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op dinsdag 10 juli 2018 van 9.30 uur tot 16.45 uur in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 375,- (excl. BTW) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Maximum deelnemersaantal: 10.

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit 
aanmeldingsformulier.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevr. A.L. van Ee of mevr. B.D.J. Berg van de Metaalunie Academie.
Telefoon: 030 -  605 33 44 of e-mail: 
info@metaalunieacademie.nl.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg, di 10 jul '18
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven