U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Career Day Noord in Zwolle; Inschrijving geopend voor bedrijven
dinsdag 19 november '19
tot en met
donderdag 21 november '19

Van 19 tot en met 21 november 2019 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2019 in Zwolle. Tijdens dit evenement ervaren 500 vmbo leerlingen (3/4 gl en tl) en 1.000 havo 4/vwo 5 (NG/NT) leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. 

De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. De leerlingen nemen deel aan meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

Inschrijving bedrijven
Er blijven de komende jaren volop baankansen ontstaan op het gebied van techniek, technologie en ICT. Dankzij de deelname van tientallen verschillende bedrijven zorgen we ervoor dat jongeren zich met een reëel en positief beeld kunnen oriënteren op toekomstige beroepen en op basis daarvan een bewuste keuze kunnen maken voor een technisch profiel, vervolgopleiding en carrière. Deelname aan de Career Day is gratis. U kunt zich aanmelden via dit formulier. Naast deelname aan deze editie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de reguliere Jet-Net & TechNet Career Days in Delft en regio Eindhoven. Neem met vragen gerust contact op via careerday@windesheim.nl.

Nieuwsgierig naar de Career Day?
Een terugblik van de Career Day 2018 is hier te vinden. Ook zal er een netwerklunch worden georganiseerd om kennis te maken met de Career Day. Team Jet-Net & TechNet Career Day Noord is te bereiken via careerday@windesheim.nl.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Career Day Noord in Zwolle; Inschrijving geopend voor bedrijven, di 19 nov '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven