U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

FMB Zuliefermesse Maschinenbau
woensdag 6 november '19
tot en met
vrijdag 8 november '19

De FMB beurs te Bad Salzuflen is bij uitstek een geschikte toeleverbeurs voor metaalbedrijven die hun markt over de grens willen uitbreiden. Het is inmiddels de vijfde keer dat Koninklijke Metaalunie een collectief heeft. De meeste bedrijven schrijven zich hier op de laatste dag al weer direct in voor volgend jaar.

> Meer informatie over FMB.

Reacties van eerdere deelnemers
Dennis van Dijk van Metaalunielid Nijdra bv staat al een aantal jaren op de beurs en houdt er elk jaar nieuwe klanten aan over. “Het mooie van de FMB is dat de beurs zo overzichtelijk is opgezet, dat je weet dat alle bezoekers aan de beurs langs je stand komen. Elk jaar zien we de kwaliteit van de bezoeker verbeterd. Het zijn steeds meer de beslissingmakers die op je stand komen”, meldt hij. Pedro Tegelaers van Metaalunielid WBM bv kan ook een mooie duit in het succeszakje doen: “We staan hier nu voor de tweede keer. Vorig jaar hebben we een prima klant overgehouden aan de beurs en ook dit keer hebben we in elk geval 4 hele mooie contacten gelegd. Met één daarvan hebben we voor volgende week in Bremen een vervolg afspraak gemaakt. Een echte regionale beurs als voor contacten met een straal van 150 kilometer rondom Bielefeld”, vindt Tegelaers. 

Met meer dan 500 deelnemers is de FMB in Bad Salzuflen een ideale ontmoetingsplaats voor toeleveranciers in de metaalsector die hun markt willen uitbreiden. 

Interesse/deelname 2020
Heeft u ook interesse om mee te doen in 2020 (voor 2019 zijn er helaas geen plaatsen meer beschikbaar), neem dan contact op met Ivonne Dentjens, beleidsmedewerker Koninklijke Metaalunie, contact: dentjens@metaalunie.nl, tel. 030 - 605 33 44.

 

Prijs:
Locatie: Messezentrum Bad Salzuflen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

FMB Zuliefermesse Maschinenbau, wo 6 nov '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven