U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

2-daagse Handelsdelegatie naar Ost-Westfalen-Lippe
donderdag 7 november '19
tot en met
vrijdag 8 november '19

Vindt nieuwe handelspartner ‘um die Ecke’ in Duitsland

Op 7 en 8 november a.s. organiseert OostNL in het kader van het internationaliseringsprogramma GO4EXPORT een handelsreis naar Ost-Westfalen-Lippe (OWL). Een innovatieve regio met meer dan 700 machinebouwers, het Spitzencluster in Duitsland voor Industrie 4.0/digitale transitie en een van de sterkste productieregio’s van Europa.

De handelsreis staat vooral in het teken van bezoek aan de FMB Zuliefermesse, matchmaking tijdens de beurs en er wordt een aantal interessante bedrijfsbezoeken afgelegd, waaronder aan Miele.

Met meer dan 500 deelnemers is de FMB beurs te Bad Salzuflen bij uitstek een geschikte toeleverbeurs voor metaalbedrijven die hun markt over de grens willen uitbreiden. Het is inmiddels de vijfde keer dat ook Koninklijke Metaalunie hier staat met een collectief van leden (hal 20, stand D42). FMB Zuliefermesse brengt zowel fabrikanten, ontwerpers en inkopers doelgericht samen en presenteert daarmee het gehele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machine- en installatiebouw. De meeste bedrijven schrijven zich hier op de laatste dag al weer direct in voor volgend jaar.

> Meer informatie over deze tweedaagse handelsreis inclusief het programma leest u in de flyer.

Wilt zich alvast opgeven voor deze reis, dan kan dit via het aanmeldformulier op www.go4export.nl/owl


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

2-daagse Handelsdelegatie naar Ost-Westfalen-Lippe, do 7 nov '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven