U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Nieuwjaarsbijeenkomst district Noordwest
vrijdag 7 februari '20
tot en met
vrijdag 7 februari '20

Party time!

Het bestuur van district Noordwest nodigt u, uw partner en eventuele bedrijfsopvolgers van harte uit voor het Nieuwjaarsfeest 2020 op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. 

Dé ideale gelegenheid om collega-ondernemers, vrienden en bekenden in een feestelijke en ontspannen sfeer te ontmoeten en te netwerken. Wij ontvangen u graag vanaf 18.30 uur in de Chicago lounge voor een welkomstdrankje. Rond 19.00 uur gaan we aan tafel waar een drie-gangenmenu van de Chef wordt geserveerd. Aansluitend kunt u nog even lekker natafelen, een gokje wagen bij de speeltafels en natuurlijk genieten van de muziek van de succesvolle band akoestische coverband Dear Francis. Met meerstemmige zang, ondersteund door akoestische gitaar, bas en cajón spelen zij hits uit de Top40 en Top2000. Om middernacht is het feest afgelopen.

Kledingtip: Party Chic (feestelijk).

Aanmelden
U kunt zich tot 1 februari aanmelden, via de button Registreer op deze pagina. Uw deelname wordt automatisch bevestigd.
Voor deelname aan deze avond vragen wij een eigen bijdrage van € 60,- p.p. (excl. BTW), waarvoor u de nota achteraf ontvangt.
Afmelden kan kosteloos tot 1 februari. Daarna zullen wij de kosten in rekening te brengen.

Overnachting: zelf rechtstreeks reserveren!
Landgoed Duin & Kruidberg heeft voor degenen die willen overnachten een beperkt aantal kamers gereserveerd. Een overnachting kost € 135,- voor 2 personen per kamer, exclusief ontbijt en toeristenbelasting. 

Wilt u een kamer/kamers reserveren?
Neem dan contact op met Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort, tel. 023 - 512 18 00 of info@duin-kruidberg.nl, onder vermelding van Koninklijke Metaalunie.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Wij wensen u goede feestdagen en een gezond en succesvol 2020.

Prijs:
Locatie: Landgoed Duin & Kruidberg, Duin en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nieuwjaarsbijeenkomst district Noordwest, vr 7 feb '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven