U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Bijeenkomst Noord-Hollandse Materialenkring 'Digitalisering' (Noordwest)
woensdag 12 februari '20
tot en met
woensdag 12 februari '20

De 140e bijeenkomst van de Noord-Hollandse Materialenkring staat in het teken van digitalisering. Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen op de sterk veranderende klantbehoeftes.

Op woensdag 12 februari is de Noord-Hollandse Materialenkring te gast bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam voor de interactieve workshop:

‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’Datum: woensdag 12 februari 2020
Tijd: 15.00-20.00 uur
Locatie: Kamer van Koophandel, De Ruijterkade 5,
1013 AA Amsterdam


In deze speciaal door Metaalunie en KvK voor het MKB ontwikkelde workshop, delen acht succesvolle ondernemers (Ronnie van den Hurk (De Cromvoirtse), Stefan Morssink (HTC), Rene Kindervater(KSL Solutions), Arjan Ester(AEBI-Schmidt), Martijn Engwerda(IteQ), Jos Knulst (DoosOpMaat.nl), Peter Sleutel (ICT Informatiecentrum) en de hacker Thijs Bosschert) als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.

Het zijn intrigerende, inspirerende maar bovenal pragmatische ervaringen die je kunt gebruiken om ook een kansrijke digitale toekomst te creëren. Over hoe dat voor jouw bedrijf vandaag al kan werken, zijn er deelsessies met ‘echt’ aanwezige collega-ondernemers. Vooral het delen van kennis staat centraal: zo leren we van elkaar en koppelen we toekomstbeeld aan het startpunt van bedrijven van nu! En wie weet bent u over vijf jaar ook een inspirerend hologram die zijn succesverhaal deelt met andere ondernemers!

Programma:
  • 15.00 uur Inloop met koffie en thee
  • 15.30 uur Opening door Metaalunie: Monique van der Voort & FME: Amber Fiechter
  • 15.35 uur Digitaal de toekomst in (deel 1)
  • 17.00 uur Pauze incl. eten en mogelijkheid tot netwerken
  • 17.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 2)
  • 19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

Aanmelden
U kunt zich aanmelden met de nevenstaande aanmeldknop. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail.

Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 10 februari i.v.m. catering. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Prijs:
Locatie: Kamer van Koophandel, De Ruijterkade 5, 1013 AA Amsterdam
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Bijeenkomst Noord-Hollandse Materialenkring 'Digitalisering' (Noordwest), wo 12 feb '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven