U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Fontys Engineers Meet & Match 2020 (district Zuid-Oost)
zondag 21 april '19
tot en met
zondag 21 april '19

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Hogeschool Engineering met elkaar verbonden worden. Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiaires of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met Fontys Hogeschool Engineering? Wil je op één dag in het Evoluon in contact komen met 1500 toekomstig engineers? Dan is dit event voor jou.

Doel
Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te laten komen met toekomstig Engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Bedrijven en studenten komen op twee manieren met elkaar in contact; door middel van speeddates en door middel van een bedrijvenmarkt.

Speeddates
Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een 2e-jaars student en het bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaars automotive en/of werktuigbouw studenten. De studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in gesprek willen komen. Op deze manier worden bedrijven en studenten aan elkaar gematcht. Je hebt als bedrijf maximaal tien speeddategesprekken per speeddatetafel met studenten die passen bij jouw opgegeven voorkeur. De speeddates worden vooraf ingepland waardoor iedereen een persoonlijk dagprogramma heeft. We hebben in totaal ruimte voor 200 speeddatetafels.

Bedrijvenmarkt
Op de bedrijvenmarkt kun je je als bedrijf aan alle toekomstig engineers presenteren. Elk bedrijf krijgt één statafel en de mogelijkheid om daar twee banners bij te plaatsen. De bedrijvenmarkt is gedurende de hele dag vrij toegankelijk voor alle studenten en docenten van alle opleidingen van Engineering. We hebben in totaal ruimte voor 150 bedrijven op de bedrijvenmarkt.

Voor wie
Het event is bedoeld voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten, stage-coördinatoren en docenten van Fontys Hogeschool Engineering.

> Meer informatie en aanmelden.

 

Prijs:
Locatie: Evoluon, Eindhoven
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Fontys Engineers Meet & Match 2020 (district Zuid-Oost), zo 21 apr '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven