U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Rondetafelbijeenkomst circulaire maakindustrie
maandag 3 februari '20
tot en met
maandag 3 februari '20

BOOST en CIRCLES nodigen ondernemers in de maakindustrie uit voor de eerste rondetafel ‘Circulaire Maakindustrie’ op maandag 3 februari, van 15.00 tot 17.30 uur, bij K3D (Varsseveldseweg 20a) in Terborg. Een middag vol met kansen voor ondernemers in de maakindustrie, om concrete stappen te zetten naar een circulaire bedrijfsvoering of kennis met elkaar te delen.

Doel van de rondetafel Circulaire Maakindustrie
De rondetafel Circulaire Maakindustrie is er voor bedrijven in de maakindustrie in Gelderland en Overijssel die werk willen maken van circulair produceren. Met 6 kansen voor jouw onderneming:
1. Klanten willen circulair
2. Inspiratie voor innovatie
3. Versterken van ketensamenwerking
4. Minder grondstofrisico’s
5. Kostenbesparing
6. Voorlopen op regelgeving

Meer informatie en aanmelding.

Circulaire Maakindustrie
In een Circulaire Maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En, als het niet meer anders kan, bruikbare en waardevolle metalen zo zuiver mogelijk terugwinnen.

Bent u als bedrijf volop bezig met de transitie naar een circulaire economie? Ga dan voor meer informatie naar de website van Circulaire maakindustrie. Koninklijke Metaalunie is 1 van de partners in het uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie.

 

Prijs:
Locatie: K3D, Varsseveldseweg 20a, Terborg
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Rondetafelbijeenkomst circulaire maakindustrie, ma 3 feb '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven