U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Lunchbijeenkomst Roadshow Floriade in de Noordoostpolder
dinsdag 28 januari '20
tot en met
dinsdag 28 januari '20

Provincie Flevoland gaat on tour om ondernemers, organisaties en kennisinstellingen bij Floriade Expo 2022 te betrekken. Op 28 januari 2020 komt de roadshow naar de Noordoostpolder. Meld u aan voor de bijeenkomst en denk mee!

Kansen Floriade
Tijdens de lunchbijeenkomst wordt informatie gegeven over de Floriade Expo die van april tot en met oktober 2022 in Almere gehouden wordt, maar waar de hele provincie nu al van kan profiteren. Daarom wordt vervolgens in verschillende break-outsessies gekeken naar de kansen en mogelijkheden voor ondernemers in Noordoostpolder. De Floriade biedt Flevolandse ondernemers, organisaties en kennisinstellingen een uitgelezen kans om hun ontwikkelingen en innovaties aan een (inter)nationaal publiek te tonen en om relaties te leggen en afspraken te maken voor de langere termijn.

Programmering in Flevoland
Provincie Flevoland wil als gastheer optreden voor de hele provincie. Op het terrein bouwt de provincie het Innovatiepaviljoen. Een aansprekend gebouw dat het verhaal van Flevoland laat zien. Over de invulling daarvan wil de provincie ook tijdens de roadshow met u in gesprek over de vraag: hoe kunt u als ondernemer, organisatie, kennisinstelling zichtbaar zijn op de Floriade en hoe kan de Floriade zichtbaar zijn in de Noordoostpolder?

Praktische informatie
Datum : 28 januari 2020
Tijdstip : 12.00 – 13.30 uur
Locatie : Het Proeflab, Voorsterweg 36 in Marknesse
Aanmelden : via ondernemen@noordoostpolder.nl

De roadshow wordt georganiseerd in samenwerking met de Floriade BV en gemeente Noordoostpolder.

 

Prijs:
Locatie: Het Proeflab, Voorsterweg 36, Marknesse
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Lunchbijeenkomst Roadshow Floriade in de Noordoostpolder, di 28 jan '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven