U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (district Oost)
donderdag 12 maart '20
tot en met
donderdag 12 maart '20Veel, zo niet alles, staat in het teken van digitalisering. Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen op de sterk veranderende klantbehoeftes.

Op 12 maart a.s. organiseert Koninklijke Metaalunie in samenwerking met de Kamer van Koophandel en de netwerkpartners van Boost, het Smart Industry-netwerk in Oost-Nederland, de workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’.

In deze speciaal door Koninklijke Metaalunie en KvK voor het MKB ontwikkelde workshop, delen acht succesvolle ondernemers (Ronnie van den Hurk (De Cromvoirtse), Stefan Morssink (HTC), Rene Kindervater(KSL Solutions), Arjan Ester(AEBI-Schmidt), Martijn Engwerda(IteQ), Jos Knulst (DoosOpMaat.nl), Peter Sleutel (ICT Informatiecentrum) en de hacker Thijs Bosschert) als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.

Het zijn intrigerende, inspirerende maar bovenal pragmatische ervaringen die je kunt gebruiken om ook een kansrijke digitale toekomst te creëren. Over hoe dat voor jouw bedrijf vandaag al kan werken, zijn er deelsessies met ‘echt’ aanwezige collega-ondernemers. Vooral het delen van kennis staat centraal: zo leren we van elkaar en koppelen we toekomstbeeld aan het startpunt van bedrijven van nu! En wie weet bent u over vijf jaar ook een inspirerend hologram die zijn succesverhaal deelt met andere ondernemers!

Programma
15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Opening door Metaalunie
15.35 uur Digitaal de toekomst in (deel 1)
17.00 uur Pauze incl. eten en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 2)
19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

Deelname/aanmelding
U kunt zich aanmelden via de button op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail.

Datum: donderdag 12 maart 2020
Tijd: 15.00-20.00 uur incl. hapje en drankje
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B in Zwolle
Kosten: gratis


Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 5 maart i.v.m. catering. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

 

Prijs:
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B, Zwolle
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (district Oost), do 12 mrt '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven