U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Maak kennis met nieuwe ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw en maritieme opleidingen
woensdag 5 februari '20
tot en met
woensdag 5 februari '20

Kom samen met uw technisch medewerkers, naar de OOM-kennisavond op bij het Da Vinci college in Dordrecht. Na de succesvolle eerdere edities in Sneek en in IJmuiden vindt er een derde bijeenkomst plaats voor zuid Nederland. Vanwege de te verwachten opkomst is deze bijeenkomst meer gericht op werven en reparatiewerven voor beroepsschepen. We praten u bij over de nieuwste technieken op het gebied van voortstuwing en over de nieuwste opleidingsmogelijkheden binnen uw vakgebied.

OOM organiseert deze kennisavond in samenwerking met Volvo Penta, Netherlands Maritime Technology en het Da Vinci College/ STC Group. 

Inloop is vanaf 16.30 uur bij het Da Vinci College (Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht) met vanaf 17.00 uur een buffet. We sluiten de avond rond 20.45 uur af met een borrel. Tussendoor kunt u deelnemen aan verschillende workshops:

Volvo Penta
Hoe ziet de toekomstige voortstuwing eruit? Wordt alles elektrisch, hybride of gaan we volledig over naar andere brandstoffen of zelfs brandstofcellen? Wie antwoord op deze vraag kan geven heeft de toekomst in handen. Volvo Penta neemt u mee in de trends en ontwikkelingen en welke factoren hier een zeer belangrijke rol in gaan spelen.

Projectmanagement voor MKB werven
Netherlands Maritime Technology heeft een training Projectmanagement specifiek voor maritiem technische MKB-bedrijven ontwikkeld. Deelnemers krijgen aan de hand van een herkenbare casus tijdens de workshop een goed beeld van deze intensieve interactieve training die gericht is op de basisvaardigheden van goed maritiem projectmanagement.

Da Vinci College / STC Group
Medewerkers en bedrijven vragen om flexibel onderwijs waarbij ruimte is voor maatwerk en versnelling. Het doorlopen van een volledige basisopleiding volstaat niet meer. In het Maritiem Tech Platform wordt op basis van input vanuit de werven het bijscholingsaanbod permanent actueel gehouden. Door een inkijkje te geven in al ontwikkelde opleidingsprogramma’s krijgt u een beeld hoe dit in zijn werk gaat wat dit ook voor u nu en in de toekomst kan betekenen. In de workshop krijgt u er alles over te horen en te zien.

OOM
OOM gaat graag in gesprek met ondernemers en technisch medewerkers over de eigen opleidingsbehoefte. We inventariseren in hoeverre deze opleidingen of trainingen ook in uw buurt beschikbaar zijn en helpen concreet om uw kennis in het vakgebied verder te ontwikkelen.

Deelnemen?
Schrijf uzelf en uw collega’s dan snel in op www.oom.nl/activiteiten. Deelname is gratis maar wacht vooral niet te lang want er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Prijs:
Locatie: Da Vinci college (Duurzaamheidsfabriek) Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Maak kennis met nieuwe ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw en maritieme opleidingen, wo 5 feb '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven