U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Ondernemen in een andere dynamiek
vrijdag 4 september '20
tot en met
vrijdag 4 september '20

Economic Board Groningen komt in september met een programma van drie online bijeenkomsten die ingaan op je bedrijfsvoering tijdens en na coronatijd. EBG helpt je kritisch naar je eigen bedrijfsmodel te kijken en geeft je handvatten voor ondernemen in de toekomst. EBG schenkt aandacht aan drie aspecten van je onderneming: algemene bedrijfsvoering (4 september), financiën (11 september) en sales en marketing (18 september). Samen met enkele andere ondernemers volg je drie online bijeenkomsten. Op die manier kun je ook leren van elkaar.

Het programma is bedoeld voor MKB ondernemers met personeel gevestigd in Noord- en Midden-Groningen.
Wat loopt er goed in je bedrijf en wat niet? En waar kun je je nu het beste op focussen? Hoe kun je je bedrijfsvoering zo aanpassen dat je ook in crisistijd nog voldoende inkomsten genereert? Wat heb je nodig om de cashflow op orde te krijgen en hoe organiseer je dat?

We kijken samen naar de mogelijkheden om je bedrijfsvoering op een andere manier in te richten. We onderzoeken of er nieuwe verdienmodellen zijn die passen bij jouw bedrijf en we kijken hoe je daar profijt van kunt hebben op korte en lange termijn.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
• Je huidige bedrijfsmodel onder een vergrootglas
• Waar kun je besparen?
• Wat zou een mogelijk nieuw verdienmodel kunnen zijn?
• Welke stappen moet je ondernemen om daar te komen?
• Wat kun je met je huidige klantenbestand?

Deze sessie wordt begeleid door Siebe Kamer, ondernemer, bestuurder Bierbrouwerij Maallust, bedrijfsadviseur. Wil jij hier bij zijn? Aanmelden kan via de website van EBG. Ook vind je daar het hele programma. De online bijeenkomsten vinden plaats op 4-09, 11-09 en 18-09. 


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Ondernemen in een andere dynamiek, vr 4 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven