U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar Debiteurenbeheer
donderdag 12 november '20
tot en met
donderdag 12 november '20



De vraag "Wat te doen en hoe te handelen als er niet op tijd wordt betaald" is een vraag die altijd speelt, maar in deze periode zeer actueel is. Niemand wil in deze lastige tijd overkomen als harteloos en niet empathisch, maar als ondernemer wilt u zelf niet in de problemen komen omdat uw eigen facturen niet betaald worden. Wat te doen?


Metaalunie organiseert, in samenwerking met Ultimoo Incasso, een webinar waarin deze vraag wordt beantwoord. In deze webinar van een uur staan we stil bij de wijze waarop u offertes kunt opstellen, heldere opdrachtbevestigingen maakt en zorgt voor een correcte en snelle afhandeling van facturen. Dit is voor elke ondernemer essentieel voor een vlotte bedrijfsvoering en het zou een abc’tje moeten zijn. Maar is het dat ook voor u?

We nodigen u uit om op donderdag 12 november van 10:00 – 11:00 uur digitaal aan te schuiven en de informatie tot u te nemen. 

Aanmelding
U kunt zich aanmelden door middel van de button Registreer op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u, in de week voorafgaand aan de webinar, per e-mail een uitnodiging met een agenda-item. Door deze uitnodiging te accepteren wordt de webinar aan uw agenda toegevoegd en kunt u, door op het agenda-item te klikken, deelnemen aan de webinar. 

Mocht u vragen hebben over de webinar, die een afgeleide is van de eerder gegeven workshop Debiteurenbeheer, dan kunt u contact opnemen met Bedrijfsjuridisch Ledenadvies (bj@metaalunie.nl).

Tot ziens op 12 november!

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar Debiteurenbeheer , do 12 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven