U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Zakendoen in Polen (webinar en individueel consultgesprek)
woensdag 11 november '20
tot en met
woensdag 11 november '20

Wilt u zakendoen in Polen? Of uw contacten uitbreiden of bestaande contacten verstevigen? Neem deel aan dit event!

Op 11 november a.s. organiseert Koninklijke Metaalunie, in samenwerking met de Nederlands Poolse Kamer van koophandel en NLinBusiness, een webinar over het zakendoen in Polen. Tijdens het webinar wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijkheden voor de maakindustrie in Polen, de Poolse cultuur, de regels en wetten en zal een ondernemer zijn ervaringen met het zakendoen in Polen met u delen. Tevens voorzien we u van de laatste informatie rondom covid-19 en de invloed hiervan op de Poolse economie.

Tijdens het Webinar kunt u vragen stellen via de chat of tijdens en na de presentatie. Heeft u meer specifieke vragen, dan kunnen we voor u een consultgesprek inplannen met Elro van den Burg, directeur van de Nederlands Poolse Kamer van Koophandel (npcc.pl). Deze gesprekken plannen wij in op 11 november in de middag en duren een half uur. Het tijdstip waarop dit gesprek zal plaatsvinden wordt na aanmelding met u afgestemd. De voertaal is Nederlands.

Voor wie?
Het webinar is gericht op ondernemers die interesse hebben of al zakendoen in Polen.

Polen
Polen heeft een positief investeringsklimaat en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten. Door een solide monetair en begrotingsbeleid heeft Polen een grootschalige recessie weten te voorkomen. De bilaterale handel en investeringen nemen door de stabiele economische groei gestaag toe. Daarmee biedt dit Centraal-Europese land, mede door de ligging, veel kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. De maakindustrie is in Polen een groot en snelgroeiend onderdeel van de Poolse economie. Dit was een zeer concurrerende sector vooral vanwege de relatief lage kosten van Poolse arbeid, het goede opleidingsniveau en de locatie midden in Europa. Het loonkostenvoordeel neemt langzaam af, maar het zal nog vele jaren duren alvorens het loonkostenniveau op het Europese gemiddelde ligt. De sector moet daarom door te innoveren, investeren en de productiviteit verhogen om in de waardeketen opschuiven en ook op de langere termijn te blijven groeien.

Kosten en tijd
Het webinar evenals het consultgesprek zijn kosteloos.

Tijd: van 10.00 uur tot 11:00 (mogelijke uitloop van een maximaal een half uur i.v.m. vragen ).

U krijgt voorafgaand aan het webinar een link toegestuurd. Dit webinar wordt gehouden via Zoom.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de button Registreer op deze pagina.

Voor informatie
Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, tel. 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl.



Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Zakendoen in Polen (webinar en individueel consultgesprek), wo 11 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven