U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Promotiedagen LIVE (online) (district Noord)
dinsdag 10 november '20
tot en met
dinsdag 10 november '20

De Promotiedagen, al 33 jaar hét platform waar het bedrijfsleven uit Groningen, Friesland en Drenthe elkaar ontmoet, gaat dit jaar online. Vanwege COVID-19 en de bijbehorende maatregelen vanuit het RIVM heeft de organisatie besloten dit jaar als online evenement aan te bieden. 

Op 10 november staat de eerste online editie op het programma onder de noemer “Promotiedagen LIVE”. Promotiedagen LIVE is de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, 1 op 1 chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer.

Het Slechte Ideeën Stage
Bij een slecht idee denk je misschien wel meteen aan een mislukking. Maar een, op het eerste gezicht, slecht idee kan juist de basis zijn voor een groot succes! Slechte ideeën, onrealistische ideeën of zelfs krankzinnige ideeën zijn interessant omdat ze je meenemen van de gebaande paden. Op het Slechte Ideeën Stage gaat host Rico Bakker in gesprek met creatieve ondernemers die het net even anders doen. Met aansprekende verhalen leer je over de potentie van creativiteit en de kracht van een slecht idee! Bekijk de eerste verhalen en het beursprogramma.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Promotiedagen LIVE (online) (district Noord), di 10 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven