U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Maak kennis met de top 10 financieringsinstrumenten bij How2Finance (district Oost)
vrijdag 13 november '20
tot en met
vrijdag 13 november '20

Op vrijdag 13 november van 09.00 tot 11.00 uur organiseert Oost NL samen met partners een online bijeenkomst voor ondernemers die opzoek zijn naar financiering. Verschillende financieringsmogelijkheden, zoals crowdfunding, subsidies en risicofinanciering, komen aan bod. Na afloop is het mogelijk om met experts te 'speeddaten.'  

 Het financieringslandschap lijkt op het eerste gezicht een behoorlijk lastig te doorgronden terrein voor een startende of groeiende ondernemer. Het is niet makkelijk om het hele plaatje te overzien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken?

Tijdens How2Finance events krijg je antwoord op dit soort vragen. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijtsessie, die Oost NL samen met netwerkpartners in de regio organiseert.

Aanmelden

Wil je meer weten over How2Finance en je aanmelden voor de bijeenkomst op vrijdag 13 november? Ga dan nu naar de website.

 


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Maak kennis met de top 10 financieringsinstrumenten bij How2Finance (district Oost), vr 13 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven