U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Duurzaam Drenthe Event (district Noord)
vrijdag 13 november '20
tot en met
vrijdag 13 november '20

Hét Duurzaam Drenthe Event gaat digitaal!
Een hele dag een fysiek evenement organiseren is door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk. Daarom gaat Hét Duurzaam Drenthe Event dit jaar volledig digitaal! Geïnteresseerden kunnen deze bijzondere, allerlaatste editie op vrijdag 13 november volgen via een livestream. Met een paneldiscussie, een presentatie van NOS-weerpresentator Gerrit Hiemstra en de prijsuitreiking van Hét Duurzaamste Bedrijf van Drenthe belooft het alsnog een heel interessante middag te worden. Het online evenement wordt afgetrapt door presentator Yannick Wassmer, een ervaren begeleider en facilitator van groepsprocessen, vooral op het snijvlak van leiderschap en duurzaamheid. Vervolgens blikken Mark Tuit (directeur IVN Regio Noord), Tjisse Stelpstra (Gedeputeerde Provincie Drenthe) en Janwillem de Kam (directeur VEPA) gezamenlijk terug op de afgelopen jaren en kijken ze vooruit naar de toekomst.

Wat kun je doen tegen klimaatverandering?
Na de paneldiscussie is het de beurt aan Gerrit Hiemstra, één van de bekendste meteorologen van Nederland. Hiemstra zet zich in voor verbetering van de voedselproductie en het tegengaan van klimaatverandering. Tijdens zijn presentatie tijdens Hét Duurzaam Drenthe Event geeft Hiemstra voorbeelden hoe we hier als individuen een bijdrage aan kunnen leveren. Want al die bijdragen bij elkaar opgeteld, leiden ook tot een grote verandering in de samenleving.

Hét duurzame Drentse Bedrijf 2020
Wie wordt Hét Duurzame Drentse Bedrijf van 2020 en volgt Bouwbedrijf Broekman uit Nijensleek op? De winnaar van dit jaar gaat naar huis met 5000 euro, een bedrag dat ingezet kan worden bij het (verder) ontwikkelen van een duurzame innovatie van de onderneming. Ook wordt op vrijdag 13 november de publieksprijs uitgereikt.

Meer weten over het programma? Klik dan hier. Wil je je aanmelden? Dat kan via deze link.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Duurzaam Drenthe Event (district Noord), vr 13 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven