U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf met data’ (district Noord)
donderdag 5 november '20
tot en met
donderdag 5 november '20

Data zijn overal. Het wordt over jou verzameld, maar zelf verzamel je ook heel wat. Denk aan gegevens over hoe je bedrijf er financieel voor staat en welke kosten je precies maakt. Wil jij meer weten over wat je precies met deze gegevens kunt doen om je bedrijf beter te maken? Meld je dan aan voor de webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf met data’ op donderdag 5 november.

In de webinar geeft lector Aleid Brouwer van het lectoraat Betekenisvol Ondernemen (NHL Stenden) je meer inzicht in hoe je jouw bedrijf productiever kunt maken door data slim in te zetten. De webinar is geschikt voor ieder bedrijf en iedere ondernemer die meer wil leren over wat je met data kunt. Het maakt niet uit of je al veel data verzamelt, of daar juist nog helemaal niet mee bezig bent.
Onderwerpen

Tijdens de webinar komen onderwerpen aan bod als:
• Wat is data science?
• Waarom zou je investeren in data science?
• Welke gegevens kun je het beste verzamelen?
• Hoe ga je zelf met alle informatie aan de slag?

Over Aleid Brouwer
Aleid Brouwer is sinds begin 2018 als lector ‘Betekenisvol Ondernemen’ verbonden aan NHL Stenden. Eén van de projecten waar Aleid op dit moment mee bezig is gaat over digitalisering in het mkb. Aleid werkt veel samen met het mkb en weet waar mkb’ers tegenaan lopen. Ze deelt graag haar kennis met de doelgroep van haar onderzoek en helpt mkb’ers graag een stapje verder op het gebied van digitalisering.

Aanmelden
Hoe zet jij gegevens slim in? Tijdens deze webinar vertelt Aleid Brouwer je er alles over. De webinar begint op donderdag 5 november om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Aanmelden kan via https://ikbendrentsondernemer.nl/webinar-hoe-haal-je-meer-uit-je-bedrijf-met-data/

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf met data’ (district Noord), do 5 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven