U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Promotiedagen LIVE; tweede online editie (district Noord)
donderdag 25 maart '21
tot en met
donderdag 25 maart '21

Het grootschalig vaccineren is begonnen. We hebben wellicht nog een lange weg te gaan, maar het is tijd om vooruit te kijken. Hoe pakt het bedrijfsleven na de pandemie de draad weer op? Op donderdag 25 maart vindt de tweede online editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Het online evenement is de opstap naar de échte fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021.

Ook online heeft de Promotiedagen zijn waarde bewezen. De succesvolle eerste editie van Promotiedagen LIVE trok meer dan 1500 bezoekers. Er vonden maar liefst 2581 1-op-1 gesprekken plaats en er werden 1126 afspraken in de netwerkcarrousel geregistreerd. 50 bedrijven, instellingen en overheden deden mee met een virtuele stand of een rol in het programma.

Tijdens de tweede editie is het thema Moving On! een belangrijk onderwerp in de sessies van het programma. Daarnaast zullen het netwerken en de populaire netwerkcarrousels een nog prominentere rol spelen. Bezoekers en deelnemers krijgen de kans om hun netwerk op te bouwen en uit te breiden, kennis te vergroten en impact te maken bij zakelijk Noord-Nederland.

Voor meer informatie: https://www.promotiedagen.nl/promotiedagen-live/promotiedagen-live-2/

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Promotiedagen LIVE; tweede online editie (district Noord), do 25 mrt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven