U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Effectieve samenwerking en persoonlijk leiderschap (district Oost)
dinsdag 23 maart '21
tot en met
dinsdag 23 maart '21




Ben je die ondernemende vrouw die het bedrijf mede draaiende houdt? Wil je met andere ondernemende vrouwen ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Dan is de bijeenkomst ‘Effectieve samenwerking en persoonlijk leiderschap’, georganiseerd door Wij Techniek, OOM, Koninklijke Metaalunie en Techniek Nederland, wat voor jou.


Tijdens de bijeenkomst wordt gekeken naar het nut en de noodzaak van effectieve samenwerking in teams. Hoe kun je teamdoelen koppelen aan samenwerking en communicatie. En hoe helpt Insights Discovery (een instrument dat inzicht geeft in je eigen voorkeuren voor gedrag en de voorkeuren van anderen) bij optimale samenwerking in een team? Kortom, een praktische en informatieve bijeenkomst die direct toepasbaar is in de eigen situatie.

Programma
Tijdens het middagprogramma komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Team – wat is een team?
• Nut en noodzaak effectieve samenwerking teams
• Teamdoelen koppelen aan samenwerking en communicatie
• Uitleg Insights Discovery met 4 kleuren
• Wat is jouw voorkeursgedrag? Hoe ontdek je gedrag bij een ander?
• Analyse eigen team
• Tips voor optimale samenwerking teams
• Evaluatie

Locatie
RTC Hardenberg, Parkweg 3, Hardenberg.

Portretfoto’s
In de ochtend is er de mogelijkheid om professionele portretfoto’s te laten maken, passend bij de uitstraling die je als persoonlijk leider wilt hebben. Deze foto's kunnen rechtenvrij gebruikt worden voor de website van de zaak en/of je LinkedIn profiel. Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan word je in de ochtend (tijdstip afhankelijk van het aantal aanmeldingen) verwacht op de locatie. Het samen wachten op fotografie en de lunch biedt meteen een mooie gelegenheid om informeel te netwerken. Ook is er de mogelijkheid om een werkplek te vinden om de tijd te overbruggen. Bij je aanmelding kan je aangeven of je interesse hebt in visagie en/of portretfotografie of dat je alleen deelneemt aan de lunch en het middagprogramma.
(locatie: Alfa College, Parkweg 1A1, Hardenberg) 

Tijden
Van 11.45 tot 16.30 uur (bij visagie en fotografie ook al in de ochtend)

Kosten en aanmelden
Wil je op 23 maart deelnemen? Meld je opnieuw aan via deze link: https://www.formdesk.com/wijtechniek/Effectievesamenwerking

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Voor deze bijeenkomst hanteren wij een minimaal aantal deelnemers van 12 en maximaal 20. Vol is vol!

 



Prijs:
Locatie: RTC Hardenberg, Parkweg 3, Hardenberg
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Effectieve samenwerking en persoonlijk leiderschap (district Oost), di 23 mrt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven