U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ (districten Noord en Oost)
woensdag 24 maart '21
tot en met
woensdag 24 maart '21

Wil jij ontdekken welke zakelijke kansen er voor je in de Verenigde Staten zijn?
Meld je dan aan voor het webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ op 24 maart 2021


Hoe gaat zakendoen in de Verenigde Staten er in de toekomst uitzien? De VS is een ontzettend groot land dat constant verandert. Daarnaast zijn de verschillen per staat groot. Hoe kun je hier als ondernemer mee omgaan? Waar liggen de kansen en waar moet je rekening mee houden? Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over zakendoen in de Verenigde Staten. Meld je aan voor de webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ op woensdag 24 maart 2021 van 16.00 tot en met 17.00 uur.

Programma
Het webinar trappen we af met een rechtstreekse verbinding met de Verenigde Staten.

Jeroen Beekman van het Nederlands consulaat in Chicago en Jerome Larosch van de Nederlandse ambassade in Washington DC vertellen je over het economisch en politieke klimaat in de VS. Wat verandert er nu de nieuwe president Biden er is? Welke
verschuivingen en economische kansen ontstaan er?

Vervolgens gaat Carola Kruithof, relationship manager Noord-Amerika bij de Rabobank, dieper in op de uitdagingen die ondernemers ondervinden in de Verenigde Staten.

Tot slot deelt Johan Adrichem, directeur bij EA Broekema BV zijn praktijkervaringen over zakendoen in de Verenigde Staten. Broekema BV is fabrikant van transportbanden voor met name de agro-sector en heeft twee vestigingen in de VS. Aansluitend kun je vragen stellen aan de experts en praktijkdeskundigen.

Aanmelden
Het webinar is op woensdag 24 maart 2021 van 16.00 tot en met 17.00 uur. Deelname aan dit webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan het webinar ‘Zakendoen met de Verenigde Staten’? Meld je dan hier aan. Na aanmelding ontvang je in de week voorafgaand aan het webinar een link waarmee je toegang krijgt tot het event.

Samenwerkingspartners
We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom sloegen Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke Metaalunie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

‘Zakendoen met de Verenigde Staten’ (districten Noord en Oost), wo 24 mrt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven