U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 'Smart industry, begin gewoon en neem je personeel mee'
dinsdag 11 mei '21
tot en met
dinsdag 11 mei '21



Twee ondernemers in gesprek over hun ervaringen om met Smart Industry te beginnen, over de successen, de valkuilen en de veranderingen in hun organisatie.


Itter in Hardenberg, specialist in het verspanen van aluminium componenten, is al jaren bezig met Smart Industry. Directeur Frank Wiersma is een warm pleitbezorger. Als hij terugdenkt aan de eerste schreden van zijn eigen bedrijf, komt hij tot een helder advies: “Zet die eerste stap gewoon. Bouw daarna verder terwijl je leert.” Maar het allerbelangrijkste is: neem de tijd om je personeel te overtuigen van nut en noodzaak.

Van Raam in Varseveld ontwikkelt en produceert aangepaste fietsen voor zowel volwassen en kinderen met een beperking in een moderne veel geautomatiseerde productielijn. Marjolein Boezel, financieel en HRM directeur is oprechte ambassadeur van Smart Industry in de breedste zin van het woord. “Smart Industry is meer dan technologisch innoveren. Sociaal innoveren is ook smart “Als je productieprocessen sneller, beter en goedkoper wilt maken, dan kun je niet zonder je mensen op de werkvloer”.

Locatie: Online
BOOST
> Meld je hier aan!
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 'Smart industry, begin gewoon en neem je personeel mee', di 11 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven