U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Ontdek meer over het Managementprogramma Industrie en bouwnijverheid (district Noord)
woensdag 12 mei '21
tot en met
woensdag 12 mei '21

Bent u een senior manager van een noordelijk industrie- of bouwbedrijf? En bent u op zoek naar bedrijfskundige inzichten en tools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties? Met het nieuwe Managementprogramma voor de industrie en bouwnijverheid krijgt u inzicht in hoe u als manager leiding kunt geven aan interne veranderingen.

In slechts 5 maanden versterkt u uw managementkwaliteiten en ontvangt persoonlijke ondersteuning van een topstudent van de RUG. Ook is er expliciet ruimte voor het inhoudelijk sparren met collega-managers en succesvolle noordelijke ondernemers.

Om u meer te vertellen over de inhoud van het programma, organiseren de initiatiefnemers op woensdag 12 mei 2021 om 16.00 uur een online informatiesessie. U bent van harte welkom om mee te kijken! Stel hier gerust uw vragen en maak alvast kennis met de docenten.

> Aanmelden voor deze sessie.

Over het managementprogramma
• Voor wie: manager/ MT-lid met beslissingsbevoegdheid met minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring
• Bedrijf: industrie/ bouwnijverheid, meer dan 25 werknemers en gevestigd in de provincies Groningen, Friesland en/of Drenthe
• Start: begin juli 2021
• Eind: december 2021
• Locatie: Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
• Periode: 5 maanden (m.u.v. de vakantie)
• De helft van de kosten wordt gesubsidieerd door de drie noordelijke provincies.

Dit op de praktijk afgestemde managementprogramma is gevormd in samenwerking met ervaren managers uit de regio en neemt zo’n 90 studie-uren in beslag. Het programma is mede tot stand gekomen met steun van de 3 noordelijke provincies. Zij bieden ook een tegemoetkoming in de kosten aan.

Kijk voor de exacte regelingen van de noordelijke provincies bij de Veel gestelde vragen (zie vraag Wat zijn de kosten van het programma?)

> Ga naar de programmawebsite.

Kennismakingsgesprek met de kerndocent
Mocht u er behoefte aan hebben, dan kunnen wij een afspraak voor u inplannen met één van de kerndocenten in het programma, Janka Stoker of Harry Garretsen. Samen met u zullen zij kijken of het programma iets voor uw bedrijf kan betekenen. Interesse? Laat het ons weten door mail te sturen naar inthelead@rug.nl of meld u via dit formulier aan voor een kennismakingsgesprek.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Ontdek meer over het Managementprogramma Industrie en bouwnijverheid (district Noord), wo 12 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven