U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk'
woensdag 26 mei '21
tot en met
woensdag 26 mei '21



Hoe maak je jouw plannen om te exporteren naar het Verenigd Koninkrijk tot een succes? Wat is er veranderd na de Brexit? Op woensdag 26 mei 2021 praten we je in onze webinar graag bij over de kansen en uitdagingen. Internationaal opererende bedrijven geven je handvatten door hun ervaringen in exporteren naar het Verenigd Koninkrijk met jou te delen.

Meld je hier aan voor het webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk'.

Wat kun je verwachten?
Sinds de Brexit is exporteren minder eenvoudig, maar er zijn nog volop kansen om succesvol zaken te doen met onze overzeese buren. Grodal B.V., Machinefabriek Bosker en Altrex B.V. weten hier alles van! Benieuwd? Lees onderstaand meer over de praktijkexperts die spreken tijdens het webinar.

Hebe Jager, Grodal B.V.
Grodal B.V. is een expediteur gevestigd in Veendam. Bij Grodal houden ze zich bezig met alles rondom transport. Hierbij regelt Grodal bijvoorbeeld ook douane afhandelingen. Hebe Jager, directeur van Grodal, vertelt je meer over transporteren naar het Verenigd Koninkrijk.

Dick Bosker, Machinefabriek Bosker
Machinefabriek Bosker ontwerpt en fabriceert krooshekreinigers, welke nationaal en internationaal worden afgezet. Daarnaast verkoopt de firma uit Termunterzijl installaties voor het reinigen van (riool)water. Dick Bosker, directeur van Machinefabriek Bosker, is verantwoordelijk voor de inkoop. Tijdens het webinar deelt hij zijn (recente) praktijkervaringen in handelen met het Verenigd Koninkrijk.

Jeffrie Dijkman, Altrex B.V.
Altrex B.V. uit Zwolle is een fabrikant van ladders, trappen en steigers. Het bedrijf opereert wereldwijd! Jeffrie Dijkman is verantwoordelijk voor de verkoop in het Verenigd Koninkrijk. Hij deelt alle ins en outs over handelen met het Verenigd Koninkrijk.

Aanmelden
Het webinar is op woensdag 26 mei 2021 van 11.00 – 12.00 uur. Deelname is kosteloos. De voertaal is Nederlands. Wil je deelnemen? Meld je hier aan voor het webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk'. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot het webinar.

Samenwerkingspartners
We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met het Verenigd Koninkrijk. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke Metaalunie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen voor dit webinar.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 'Exporteren naar het Verenigd Koninkrijk', wo 26 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven