U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow webinars: Week van de productiviteit
maandag 1 november '21
tot en met
vrijdag 5 november '21

Week met dagelijks webinars over productiviteit en productiviteitsverhoging

Binnen elk industrieel bedrijf wordt gericht gewerkt aan het verbeteren van de productiviteit. Productiviteitsverbeteringen blijven, ondanks deze aandacht, toch vaak beperkt. Daarom heeft Teqnow het initiatief genomen voor de week van de productiviteit.

Tijdens deze week worden alle aspecten van productiviteit op een uitgebreide manier toegelicht, waardoor iedere deelnemer daar zelf gericht mee aan de slag kan. Tijdens deze week worden er dagelijks webinars over productiviteit gehouden, die allemaal inzoomen op andere aspecten van productiviteit. Deze webinars zijn apart te volgen. Wel is het zo dat de webinars wel op elkaar voortbouwen, zodat het raadzaam is om de gehele cyclus van vijf webinars te volgen.

5 webinars tijdens de Week van de productiviteit

1. De basis van productief produceren. (maandag 1 -11-2021: 16.00 - 17.30 uur).
Wat is productiviteit en hoe kun je die verbeteren?

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in wat productiviteit nu eigenlijk is en hoe je deze kunt verbeteren. Tijdens dit webinar wordt de basis gelegd waarop de overige vier webinars op voortbouwen.

2. Machineproductiviteit (dinsdag 2-11-2021: 16.00 - 17.30 uur).
Optimaal inzetten van kapitaalgoederen.

Ondanks dat er veel in machines wordt geïnvesteerd zorgt dat vaak toch slechts tot een beperkte productiviteitstoename. Tijdens dit webinar krijgt u inzicht hoe u het machinepark effectiever kunt inzetten.

3. Arbeidsproductiviteit (woensdag 3-11-2021: 16.00 - 17.30 uur).
Optimaal inzetten van medewerkers.

Vakmensen worden steeds schaarser. Daarom wordt het steeds belangrijker om deze schaarse medewerkers effectiever in te zetten. Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in hoe u de arbeidsproductiviteit kunt verbeteren.

4. Productiviteitskansen dankzij digitalisering (donderdag 4-11-2021: 16.00 - 17.30 uur).
Welke kansen biedt digitalisering voor productiviteitsverhoging?

Digitalisering biedt ook enorme kansen op de productiviteit te verbeteren. Wat voor mogelijkheden biedt digitalisering en hoe kun je deze benutten. Tijdens dit webinar krijgt u hier inzicht in.

5. Bedrijfsproductiviteit
(vrijdag 5-11-2021: 16.00 - 17.30 uur).
Maximaal resultaat voor het hele bedrijf.

Het verbeteren van machineproductiviteit kan tot gevolg hebben dat de arbeidsproductiviteit afneemt. Doel is echter om de productiviteit van het gehele bedrijf te verbeteren. Hoe zorg je er nu voor dat de productiviteit van het hele bedrijf (bedrijfsproductiviteit) wordt verbetert. Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in hoe sub optimalisatie kan worden voorkomen.

Meer informatie en aanmelding:
https://teqnow.nl/agenda/week-van-de-productiviteit

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow webinars: Week van de productiviteit, ma 1 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven