U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Meet the Northern industry - MNi (Noord)
donderdag 11 november '21
tot en met
donderdag 11 november '21



Op donderdag 11 november aanstaande wordt voor de derde keer op rij Meet the Northern industry georganiseerd, het netwerkevent van het jaar in het noorden. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen en aanwezig te zijn op Meet the Northern industry 2021. Op MNi2021 werken we aan het versterken van je netwerk, internationaal, maar ook lokaal. Kennis die je van je buurman kunt opdoen, kennis vanuit de praktijk is waardevol en werkt inspirerend. MNi is een dag met een praktische invulling die je veel contacten gaat opleveren en nieuwe inspiratie.


Wanneer:
donderdag 11 november 2021
Waar: De Oude Suikerfabriek, stad Groningen
Tijd: gehele dag of enkel een bezoek, beide is mogelijk

MNi2021:
  • rond de 70 bedrijven uit noord Nederland
  • landenvertegenwoordigers uit de meeste Europese landen en ook daarbuiten, waaronder uit Rusland en Vietnam / de laatste actuele informatie wordt bijgehouden op de website.
  • matchmaking gesprekken
  • spontane gesprekken
  • kennissessies
  • specials: ontmoeting met bedrijven uit Roemenië en Duitsland
  • Er komen ook vanuit Make it in the North een aantal internationale studenten naar de bijeenkomst dus als u vacatures hebt dan kunt u die ook meenemen en uw bedrijf presenteren aan deze doelgroep.
Export vraagt om een business case met focus, maar ook om het hebben van het juiste netwerk.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze inspirerende dag. Voor leden van de Friese Exportclub, Exportclub Noord, WTC, KMU en Water Alliance valt deze dag onder het lidmaatschap. Ben je nu niet lid van genoemde organisatie dan vragen wij een financiële bijdrage voor de organisatiekosten. Deze staan genoemd op het deelnameformulier en in de flyer. Heb je een dienstverlenend bedrijf, dan vragen we ook een bijdrage in de kosten.
Prijs:
Locatie: Oude Suikerfabriek in de stad Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Meet the Northern industry - MNi (Noord), do 11 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven