U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

OOM café voor P&O
woensdag 17 november '21
tot en met
woensdag 17 november '21

Als je in je eigen bedrijf veel ballen tegelijk in de lucht moet houden, blijven de personeelszaken misschien wel eens liggen. Toch heeft het zin om je regelmatig af te vragen hoe jouw medewerkers optimaal kunnen functioneren; ze zijn immers het kapitaal van je bedrijf. Wij adviseren daarom om deel te nemen aan een 'OOM café voor P&O'.

Het OOM café voor P&O is een serie laagdrempelige bijeenkomsten waar je, onder begeleiding van een professional, aan de hand van een thema, praktijkervaringen deelt met collega-ondernemers. De thema’s, de data en de locaties bepaal je gezamenlijk tijdens de eerste bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan: werving, sollicitatiegesprekken, ziekte, uitval, functieprofielen, samenwerken, scholing en functioneringsgesprekken.


7 bijeenkomsten
Het bestaat uit 7 bijeenkomsten waarbij steeds een ander thema naar keuze centraal staat. Je wordt begeleid door een professionele adviseur met de nodige kennis van P&O en van de sector.

Datum eerste bijeenkomst: 17 november 2021
Tijd: aanvang 16 uur tot uiterlijk 20 uur (incl. diner)
Locatie: Nieuw Allardsoog te Bakkeveen
Aanmelden: https://www.oom.nl/Activiteitenkalender/Activiteit?ActivityID=2000484

Het vaststellen van de onderwerpen, data en locaties van de overige bijeenkomsten wordt in samenspraak met alle deelnemers gedaan tijdens de eerste bijeenkomst. De eerste bijeenkomst vindt plaats bij Van der Valk Utrecht, de vervolgbijeenkomsten worden in overleg bij een van de deelnemers in het bedrijf gehouden.


Kosten
Kosten voor deelname aan het P&O café bedragen € 450,- voor 7 bijeenkomsten. Het maximum aantal deelnemers is 12. Voor OOM aangesloten bedrijven kunnen de kosten vanuit het ontwikkelbudget worden gefinancierd. Er is per bedrijf een ontwikkelbudget van in totaal € 1.800,- beschikbaar. Wanneer je bedrijf nog over voldoende ontwikkelbudget beschikt, is deelname gratis.
Prijs:
Locatie: Nieuw Allardsoog te Bakkeveen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

OOM café voor P&O, wo 17 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven