U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Regionaal talent event voor werkgevers in Regio Utrecht: Ieder talent op de juiste plek
donderdag 28 oktober '21
tot en met
donderdag 28 oktober '21


We nodigen u van harte uit voor het regionaal talent event voor werkgevers in Regio Utrecht. Speciaal voor u als ondernemer of werkgever hebben wij een ambitieuze agenda en regionale aanpak voor ogen. We helpen u graag bij het bevorderen, behouden en aantrekken van talent in onze regio. Maak kennis met de Utrecht Talent Alliantie (UTA) van publieke en private partijen uit de regio en ontdek wat het u te bieden heeft.

Samen eten
U bent welkom op donderdag 28 oktober 2021 vanaf 16.30u bij Leerrestaurant First Class in Amersfoort, dat wordt mogelijk gemaakt door (studenten van) mbo Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar met de trein en er is ook parkeergelegenheid in de buurt (zie: bereikbaarheid). Het programma duurt tot 18.45 uur. Aansluitend serveren mbo-studenten een goede hap en is er ruim de gelegenheid om te netwerken met werkgevers uit de regio’s Gooi en Vechtstreek, Midden-Utrecht en Amersfoort. Uiteraard bent u onze gast daarbij. Het aantal gasten is gelimiteerd, first come, first served, dus meld u snel aan.

Meerwaarde van regionaal samenwerken
We schotelen u niet alleen lekkere hapjes voor, maar ook een drietal lopende projecten. Ontdek hoe regionaal samenwerken voor u een meerwaarde kan zijn. Juist ook met andere en aanpalende werkgebieden en werkgevers.

  • Maak kennis met het Leven Lang Ontwikkelen Platform ‘Maak je Stap’. Hét digitale platform voor loopbaan en ontwikkeling voor inwoners in de regio Utrecht.
  • Laat je inspireren over en doe mee aan veilige en soepele overstappen voor medewerkers van de ene naar de andere baan. PWC presenteert hun transitiepaden pilot, gebaseerd op de zeven factoren van een succesvol zij-instroom traject. 
  • Kom meer te weten over de Impulsregeling, waar u aanjaaggelden kunt aanvragen voor een samenwerking met werkgevers in uw nabijheid die aansluiten bij onze ambities van de Utrecht Talent Alliantie.
Maak kennis met de Utrecht Talent Alliantie
Het doel is dat we kennismaken met elkaar en met projecten en netwerken in de regio. We ontdekken hoe we samen nog beter kunnen worden in het behouden en aantrekken van talent. Utrecht Talent Alliantie is van ons allemaal. Dit programma wordt voorbereid en uitgevoerd met Utrechtzorg, Utrecht Tech Community, Media Perspectives, Utrecht Leert en Technologieraad Regio Utrecht.

Datum: Donderdag 28 oktober
Tijd: 17.00 - 20. 00 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Locatie: Leerrestaurant First Class, Piet Mondriaanplein te Amersfoort
Prijs:
Locatie: Leerrestaurant First Class, Piet Mondriaanplein te Amersfoort.
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Regionaal talent event voor werkgevers in Regio Utrecht: Ieder talent op de juiste plek, do 28 okt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven