U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Basiscursus optimalisatie van productieprocessen met bedrijfsdata (Zuid-Oost, Limburg, West-Brabant)
vrijdag 29 oktober '21
tot en met
vrijdag 29 oktober '21



Wil je jouw eigen productieproces optimaliseren?
De data die je daarvoor nodig hebt bevindt zich vaak al in jouw eigen bedrijf!
Maar hoe zet je die data om in informatie op basis waarvan je actie kunt ondernemen?


Jo van de Put van Teqnow verzorgt op 29 oktober een praktische basiscursus. Hij laat je in deze cursus zien hoe je jouw eigen productieproces kunt observeren en waarop je het best kunt inspelen. En hoe je vervolgens stap voor stap data kunt verzamelen en bewerken. Als je weet wat je wilt optimaliseren dan kan je de daarvoor benodigde data vaak op relatief eenvoudige wijze uit je eigen processen halen.

In deze cursus ga je zelf aan de slag om te achterhalen welke data je nodig hebt om het proces te optimaliseren, hoe je deze data vervolgens bewerkt tot informatie waar je direct mee aan de slag kunt. Na afloop van deze dag heb je voldoende inzicht om gericht te gaan werken aan het verbeteren van de eigen productieprocessen en kun je gericht gaan werken aan het verzamelen en bewerken van data die daarbij ondersteunen.

Teqnow
Koninklijke Metaalunie/Teqnow werkt voor deze cursus samen met het Data Value Centre, waarin diverse partijen gezamenlijk ondernemers ondersteunen om data om te zetten in meerwaarde voor hun bedrijf. Daarmee kunnen we deze cursus ook gratis aanbieden aan Metaalunieleden – mits je jezelf eerst even gratis registreert als Teqnowdeelnemer.

Teqnow heeft de cursus al eerder verzorgd voor haar eigen deelnemers en deze is daarom zeer van toepassing op de praktijk van Metaalunieleden. Janwillem Verschuuren van de Cromvoirtse heeft eerder al meegedaan. Wil je weten hoe hij zijn doorlooptijden met behulp van deze basiskennis heeft verkort? Kijk dan naar het tafelgesprek met Janwillem en Jo, dan krijg je een eerste indruk.

Aanmelden
Meld je aan voor de basiscursus via Optimaliseren van productieprocessen met bedrijfsdata - Smart Industry.

Prijs:
Locatie: JADS Mariënburg, Sint Janssingel 94, 5211 DA ’s-Hertogenbosch
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Basiscursus optimalisatie van productieprocessen met bedrijfsdata (Zuid-Oost, Limburg, West-Brabant), vr 29 okt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven