U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Techniek Tastbaar in Deventer
vrijdag 3 februari '23
tot en met
vrijdag 3 februari '23

Maak leerlingen enthousiast voor uw techniek! De jeugd heeft de toekomst, werk aan de toekomst van uw bedrijf. Na het grote succes van meer dan 40 edities van Techniek Tastbaar, is er nu gestart met de tweede editie van het Techniek Tastbaar-evenement op 3 februari 2023 bij het Etty Hillesum College in Deventer.

Tot nu toe hebben vele succesvolle edities in Overijssel plaatsgevonden waaronder in Enschede en op Urk met meer dan 3.000 deelnemers en groot enthousiasme bij de deelnemende bedrijven.

Wat is Techniek Tastbaar?
Techniek Tastbaar is een beleef- en doe-event voor leerlingen van 10 tot 16 jaar waarin we hen met zoveel mogelijk facetten van technische beroepen in aanraking laten komen.

Te weinig jonge mensen kiezen voor Techniek omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is, ondanks de diversiteit binnen deze sector. Ze kennen uw organisatie niet en weten ook niet om welke werkzaamheden het zou kunnen gaan. Uit ervaring weten we dat er wel grote behoefte is aan jonge mensen die voor een opleiding in de techniek kiezen. En dat is nu net de reden waarom we u benaderen.

Metaalunieleden in de regio Deventer: maak gebruik van deze kans en laat uw bedrijf zien aan de jeugd. Neem een gratis stand en laat een doe-activiteit zien die interessant is voor deze doelgroep. U bent geheel vrij om een leuke activiteit te organiseren. U kunt uw stand naar eigen wens inrichten in het gebouw of op het buitenterrein, waarbij u gebruik kunt maken van de aanwezige faciliteiten. Indien gewenst zal de organisatie u helpen bij het bedenken van een leuke activiteit. Voor de volledigheid, deelname is geheel kosteloos.

Alle leerlingen van groep 7 en 8 uit de regio (ca. 100 basisscholen) en de leerlingen van het VO uit de regio worden persoonlijk uitgenodigd. Bij het voorgaande evenementen werden gemiddeld 1.5.00 bezoekers ontvangen waaronder ook veel ouders / verzorgers. Voor u is dit een mooie gelegenheid om uw bedrijf en de mogelijkheden voor een opleiding te laten zien. Er zullen veel uitingen zijn via de pers, social media etc. waarvan u ook gebruik kunt maken.

Voor de volledigheid, deelname is geheel kosteloos!

Praktische informatie

Wanneer: Vrijdag 3 februari 2023
Tijdstip: 12.00 tot 20.00 uur
Locatie:  Etty Hillesum Lyceum, locatie de Marke Zuid
Aanmelden: John van Mierlo, projectleider Techniek Tastbaar via john@jvmconnect.nl


Prijs:
Locatie: Ludgerstraat 1, 7415 DV Deventer
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Techniek Tastbaar in Deventer, vr 3 feb '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven