U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Functionerings-/beoordelingsgesprekken (=VOL)
woensdag 31 mei '23
tot en met
woensdag 31 mei '23

In een unieke samenwerking met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking (OOM), organiseert Metaalunie Academie de komende maanden gratis (normale cursusprijs € 375,-) cursussen “Functionerings-/beoordelingsgesprekken”. Voorwaarde van gratis deelname is dat het bedrijf c.q. de deelnemer valt onder de OOM-regeling en OOM-premie afdraagt. Doel van deze samenwerking is dat OOM de bedrijven en medewerkers in die bedrijven wil stimuleren het personeelsbeleid op een hoger plan te tillen. Investeren in kennis en vaardigheden van bedrijven en medewerkers op het gebied van personeelsbeleid maakt organisaties weerbaar en ook aantrekkelijk om in te werken. Metaalunie Academie werkt aan dit doel graag mee! 

Het doel van deze cursus is het optimaal leren benutten van (periodieke) gesprekken met medewerkers. De cursus heeft een hoog trainingsgehalte in zich. De training kent diverse oefencases die vooraf worden gegaan door korte theoretische inleidingen. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan de gesprekstechniek en de toepassing daarvan. De praktische aanpak garandeert dat u met het geleerde direct na de cursus aan de slag kunt!

Doelgroep
Ondernemers, partners van ondernemers en medewerkers die met P&O aangelegenheden belast zijn.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op woensdag 31 mei a.s. van 9.30 uur tot 16.45 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost normaal € 375,- (excl. BTW) per deelnemer. Voor bedrijven en medewerkers die vallen onder de OOM-regeling en OOM-premie betalen, betaalt OOM de volledige cursusprijs. Een lunch en cursusmateriaal zijn inbegrepen.

Subsidie
De OOM-vergoeding komt niet ten laste van uw Persoonlijke Trainingstoelage of Ontwikkelbudget!

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030 - 605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Functionerings-/beoordelingsgesprekken (=VOL), wo 31 mei '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven