U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Managen van ziekteverzuim
woensdag 5 juli '23
tot en met
woensdag 5 juli '23

De cursus “Managen van ziekteverzuim” gaat in op de wijze hoe een onderneming een functionerend verzuimbeleid kan ontwikkelen en vooral hoe ziekteverzuim kan worden voorkomen. Concrete plannen en, reeds gebruikte, methodes voor de aanpak tot aan de werkvloer aan toe, komen aan de orde. Hoe werk je preventief, hoe ga je om met lastige situaties en wat moet je doen, laten en zeker niet vergeten. Waar is het verstandig om kosten te maken ter voorkoming van veel hogere kosten in een later stadium. Ingegaan wordt op de te nemen maatregelen die kunnen leiden tot vermindering van verzuim, de weerstanden die je daarbij tegenkomt en de best practices die inmiddels in (metaal)bedrijven zijn opgedaan.

Tijdens de cursus worden praktische tips gegeven om op een eenvoudige wijze tot snelle resultaten te komen binnen de eigen onderneming! Deze cursus is zeer geschikt voor de ondernemers en degenen die binnen de onderneming verantwoordelijk zijn voor het ziekteverzuimmanagement en die concrete stappen willen zetten naar beheersing van het ziekteverzuim. Specifieke kennis van de te behandelen onderwerpen is niet vereist. Neem uw praktijkervaringen met betrekking tot dit onderwerp mee naar deze dag!

Doelgroep
Ondernemers, partners van ondernemers en leidinggevenden die met P&O-zaken belast zijn.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op woensdag 5 juli a.s. van 9:00 uur tot 16:00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 375,- (excl. btw) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit 
aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030 - 605 33 44  of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Managen van ziekteverzuim , wo 5 jul '23
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven