U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Constructief onderhandelen (dag 1)
vrijdag 24 mei '24
tot en met
vrijdag 24 mei '24

In de dagelijkse omgang met collega’s, werknemers, leveranciers, klanten en zelfs familieleden worden gesprekken gevoerd waarin (ongemerkt) onderhandeld wordt. Iedere positie-inname kent aspecten van onderhandeling. Iedereen bedient zich van onderhandelingstechnieken, bewust of onbewust. Hoe effectief kan je zijn, welke resultaten wil je behalen en doe je dat ten koste van alles? Als je verder wilt met de andere partij heb je geen baat bij onderhandelingen als gevecht waarbij de één ‘wint’ en de ander verliest, waarbij de één ‘slimmer’ is met de trukendoos dan de ander.

In de training “Constructief onderhandelen” krijgt u mogelijkheden aangereikt om te onderhandelen zonder dat u daarbij de relatie onder druk zet. Het doel is om te gaan voor een dialoog waarin beide partijen winnen. U maakt kennis met verschillende onderhandelingsstijlen (waaronder die van uzelf) en met de communicatie in het kader van onderhandelen. Door middel van een onderhandelingsspel en praktijkgerichte oefeningen, waaronder die met een acteur, krijgt u inzicht in uw onderhandelingskwaliteiten en kunt u experimenteren met (nieuwe) vaardigheden. De training kenmerkt zich door relatief weinig theorie, een accent op de praktijk en biedt veel mogelijkheden om te oefenen.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit ondernemers en ieder ander die onderhandelt namens het bedrijf (of bijvoorbeeld degene die de personeelsgesprekken voert). Te denken valt aan inkopers, accountmanagers en HR medewerkers e.d.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op vrijdag 24 mei en vrijdag 31 mei a.s. van 09.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 750,-  per deelnemer (2 dagen). Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Maximum deelnemersaantal: 8.

Bijdrage in scholingskosten
Voor bij OOM aangesloten bedrijven die een bijdrage willen aanvragen in de scholingskosten van hun medewerkers, adviseren wij gebruik te maken van de regeling persoonlijke trainingstoelage https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage. Voor vragen kan er per mail contact worden opgenomen met de afdeling vergoedingen, vergoedingen@oom.nl of telefonisch op telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit
aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.L. van Ee of mevrouw B.D.J. Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030-605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Constructief onderhandelen (dag 1) , vr 24 mei '24
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven