U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Functie-indeling en belonen (= VOL)
dinsdag 21 mei '24
tot en met
dinsdag 21 mei '24

Functie-indeling is de basis voor eerlijk belonen. Niet alleen naar de individuele medewerkers is daardoor een correcte beloning te bepalen, ook onderlinge verschillen zijn daarmee beter te onderbouwen. Tijdens deze cursus wordt de techniek van het functie-indelen volgens het Handboek Functie-indeling voor de Metaal & Techniek aangeleerd. Deze functie-indelingsmethode is in de Metaal & Techniek en in de Metalektro toe te passen. Wist u trouwens dat functie-indelen in overeenkomst met het Handboek volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf een verplichting is?
Naast de ins en outs van het functie-indelen wordt bovendien ingegaan op de koppeling met beloningen volgens de CAO en de loonontwikkelingen in de markt.

Doelgroep
Ondernemer en partner van ondernemer en leidinggevenden die met P&O-zaken belast zijn.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op dinsdag 21 mei a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein. Specifieke kennis van de te behandelen onderwerpen is niet vereist.

Deelnamekosten
Deelname kost € 385,- (excl. BTW) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Bijdrage in scholingskosten
Voor bij OOM aangesloten bedrijven die een bijdrage willen aanvragen in de scholingskosten van hun medewerkers, adviseren wij gebruik te maken van de regeling persoonlijke trainingstoelage https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage. Voor vragen kan er per mail contact worden opgenomen met de afdeling vergoedingen, vergoedingen@oom.nl of telefonisch op telefoonnummer 0172-521555.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit
aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Au Lee van Ee of mevrouw Bianca Berg van Metaalunie Academie.
Telefoon: 030-605 33 44 of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Functie-indeling en belonen (= VOL), di 21 mei '24
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven