U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg
donderdag 6 juni '24
tot en met
donderdag 6 juni '24

Veel cursisten van de cursus “Functioneringsgesprekken” wilden intensiever oefenen in het voeren van gesprekken. Metaalunie Academie heeft deze uitdaging opgepakt en ontwikkelde een vervolgcursus. De deelnemers trainen we in het voeren van bijzondere en lastige functioneringsgesprekken, waarbij deelnemers zelf aangeven welke ‘moeite’ zij ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de omgang met ‘stille’ medewerkers of juist met veelpraters. Of, hoe geef ik nou precies feedback en hoe motiveer ik iemand?
Deze vervolgtraining voorziet in de vraag om uitgebreid ‘de praktijk’ te oefenen én u ontvangt, tussen de oefeningen door, handige tips.
Heeft u bij ons of elders de basiscursus gevolgd en wilt u het geleerde nog eens uitgebreid trainen dan nodigen wij u uit om u in te schrijven voor de cursus         

“Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg”

Doelgroep 
Leidinggevenden die een basiscursus “Functionerings-/beoordelingsgesprekken” hebben gevolgd en intensiever willen oefenen in het voeren van gesprekken.

Datum en locatie
De cursus wordt gehouden op donderdag 6 juni a.s. van 9.30 uur tot 17.00 uur in het gebouw van Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.

Deelnamekosten
Deelname kost € 495,- (excl. BTW) per deelnemer. Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Maximum deelnemersaantal: 10.

Bijdrage in scholingskosten
Voor bij OOM aangesloten bedrijven die een bijdrage willen aanvragen in de scholingskosten van hun medewerkers, adviseren wij gebruik te maken van de regeling persoonlijke trainingstoelage https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage. Voor vragen kan er per mail contact worden opgenomen met de afdeling vergoedingen, vergoedingen@oom.nl of telefonisch op telefoonnummer 0172-521555. 

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit
aanmeldingsformulier.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Au Lee Ee of mevrouw Bianca Berg van Metaalunie Academie. Telefoon: 030 - 605 33 44 of e-mail info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Functioneringsgesprekken 2.0, het vervolg, do 6 jun '24
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven