U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Functionerings-/beoordelingsgesprekken te Eindhoven (vol)
donderdag 30 augustus '18
tot en met
donderdag 30 augustus '18

 In een unieke samenwerking met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking (OOM), organiseert de Metaalunie Academie dit najaar gratis (normale cursusprijs € 375,-) cursussen “Functionerings-/beoordelingsgesprekken”. Voorwaarde van gratis deelname is dat het bedrijf c.q. de deelnemer valt onder de OOM-regeling en OOM-premie afdraagt. Doel van deze samenwerking is dat OOM de bedrijven en medewerkers in die bedrijven wil stimuleren het personeelsbeleid op een hoger plan te tillen. Investeren in kennis en vaardigheden van bedrijven en medewerkers op het gebied van personeelsbeleid maakt organisaties weerbaar en ook aantrekkelijk om in te werken. De Metaalunie Academie werkt aan dit doel graag mee!

De cursus

Door doelgerichte functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren, verbetert u de prestaties van uw medewerkers. Ondernemers of leidinggevenden die zelfstandig deze gesprekken voeren dienen wel de vaardigheid te hebben om een functionerings- of beoordelingsgesprek succesvol te laten zijn. Door middel van periodieke gesprekken kunnen verwachtingen van medewerkers en van hun leidinggevende bij elkaar gebracht worden. Dit kan alles betreffen zoals werkinhoud, werkomstandigheden, scholing, uitdagingen en tevredenheid. Maar ook zaken als welke eisen stelt de organisatie en hoe is dat georganiseerd komen aan de orde. Afhankelijk van de typische kenmerken van een periodiek gesprek noemt men het ene een beoordelings- en het andere wel een functioneringsgesprek. De uitwisseling van meningen, feiten en inzichten zal er toe bijdragen dat uw medewerkers en uw leidinggevende(n) beter kunnen functioneren.

Doelgroep    
Ondernemers, partners van ondernemers en medewerkers die met P&O aangelegenheden belast zijn.

 

Datum en locatie

De cursus wordt gehouden op donderdag 30 augustus 2018 van 9.30 uur tot 16.45 uur in het Park Plaza Eindhoven, Geldropseweg 17, 5611 SC te Eindhoven.

 

Deelnamekosten

Deelname kost normaal € 375,- (excl. BTW) per deelnemer. Voor bedrijven en medewerkers die vallen onder de OOM-regeling en OOM-premie betalen, betaalt OOM de volledige cursusprijs. Een lunch en cursusmateriaal zijn inbegrepen.

 

Subsidie

De OOM-vergoeding komt niet ten laste van uw Persoonlijke Trainingstoelage of Ontwikkelbudget!


Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Dat kan middels dit aanmeldingsformulier.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw M.E. Dekker of mevrouw B.D.J. Berg van de Metaalunie Academie.
Telefoon: 030 - 605 33 44  of e-mail:
info@metaalunieacademie.nl.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Functionerings-/beoordelingsgesprekken te Eindhoven (vol), do 30 aug '18
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven