U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Netwerkbijeenkomst procesindustrie 'Waterstof & Industrie in Oost-Nederland' (district Gelre)
woensdag 21 april '21
tot en met
woensdag 21 april '21

Waterstof in de industrie biedt kansen maar er is ook nog veel onzeker. Een aantal bedrijven in de industrie gebruikt al waterstof voor bijvoorbeeld proceswarmte. Anderen willen wel, maar weten nog niet hoe. En als we er vanuit gaan dat Oost-Nederland nog niet wordt aangesloten op de waterstofringleiding, wat betekent dat voor onze industrie? Tijd om kennis en ideeën uit te wisselen en ambities en wensen te peilen bij de industrie.

Een netwerkbijeenkomst voor de procesindustrie op 21 april
Op woensdag 21 april van 15.00 tot 17.00 uur organiseert provincie Gelderland in samenwerking met partners een online netwerkbijeenkomst Waterstof & Industrie. Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de ontwikkelingen en mogelijkheid van waterstofgebruik in de Gelderse (proces)industrie.
Er is ruimte om kennis, ambities en belemmeringen uit te wisselen en te ontdekken hoe we kansen beter kunnen benutten door samen op te trekken.

Save the date
Rond 7 april ontvangt u van ons een officiële uitnodiging met het programma en mogelijkheid tot aanmelden. Reserveert u 21 april alvast in uw agenda?

Voor informatie en vragen
Petra van Burk, Project-/Programmaondersteuner
026 359 8598 | 06 52801589 | p.van.burk@gelderland.nl | www.gelderland.nl

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Netwerkbijeenkomst procesindustrie 'Waterstof & Industrie in Oost-Nederland' (district Gelre), wo 21 apr '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven