U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinarreeks ‘Digitalisering mkb Oost-Nederland’
dinsdag 20 april '21
tot en met
dinsdag 20 april '21

De vier Digitale Werkplaatsen uit Oost-Nederland organiseren met BOOST Smart Industry en Oost NL een reeks online kennissessies die mkb’ers ondersteunen bij het digitaliseren.

Webinar 2: Hoe ontwikkel ik een digitale strategie?
20 april 16:00 - 17:00 uur


Er is een overvloed aan digitale ontwikkelingen. Digitalisering is keuzes maken uit dit digitale landschap en vraagt om een sterke veranderdrift. Hoe werkt dit? Wat zijn kansen en wat zijn bedreigingen? Digitale strategie is als een tweesnijdend zwaard. Enerzijds kansen benutten en anderzijds risico's beperken. Robin Effing is Lector Digital Intelligence & Business bij Saxion Hogeschool en docent bij de Universiteit Twente. Hij heeft met zijn groep en partners onderzoek gedaan naar digitale trends, ontwikkelingen, digitale strategie en digitale transformatie. Eerder heeft hij als management consultant vele organisaties succesvol geholpen met digitale transformatie.

In dit webinar laten we zien hoe je op een eenvoudige manier een strategie ontwikkelt om de eerste stappen te zetten om met digitalisering aan de slag te gaan binnen je bedrijf.

Aanmelden voor 20 april a.s.

De vier werkplaatsen in Oost-Nederland brengen onderwijs en bedrijfsleven samen om mkb’ers te helpen innoveren door praktisch onderwijsadvies op het gebied van online marketing & sales, automatisering, data en e-commerce.
Vragen en/of opmerkingen? Mail: annet@boostsmartindustry.nl.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinarreeks ‘Digitalisering mkb Oost-Nederland’, di 20 apr '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven