U bevindt zich hier: Agenda » Details

Toon Event Detail

Week van de Techniek in Hardenberg
maandag 15 november '21
tot en met
vrijdag 19 november '21

Technische bedrijven in gemeente Ommen en Hardenberg opgelet! Stel u bedrijf open voor de werknemers van de toekomst tijdens de Week van de Techniek.


Ieder jaar wordt een geweldige Week van de Techniek georganiseerd gezamenlijk met het lokale bedrijfsleven, de Gemeenten Hardenberg en Ommen. In deze week maken leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs kennis met de techniek in de regio en binnen uw bedrijf! Dit jaar wordt de week van de techniek georganiseerd van 15 t/m 19 november 2021.

Het is belangrijk om techniek een plek te geven in het onderwijs. Dit kan vooral door leerlingen kennis te laten maken met techniek in de praktijk. Juist het beleven in de praktijk maakt techniek extra interessant.

Daar kunt u als bedrijf aan meewerken door de deuren van uw bedrijf open te stellen voor misschien wel de werknemers van de toekomst. U kunt kiezen of u leerlingen van basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs wilt ontvangen. Tijdens een bezoek van deze leerlingen maken ze kennis met de techniek door bijvoorbeeld het verzorgen van een rondleiding, of gaan ze zelf aan de slag met een praktische opdracht.

Wat je allemaal kunt zien en beleven tijdens de Week van de Techniek vind je op www.weekvandetechniek.tech.
Prijs:
Locatie: Hardenberg
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Week van de Techniek in Hardenberg , ma 15 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven